Cégismertető

Az ISO-SZER Kft. bemutatkozása.

A társaság 2000-ben Bt.-ként alakult, két magánszemély részvételével. Cégünknek két fő szervezeti egysége van: a szerelő részleg és építő részleg. Szerelő részlegünk minősített hegesztéssel és ipari csőszereléssel foglalkozik, az építőipari részlegünk betonelem előgyártást végez.

2003-tól már korlátolt felelősségű társaság formában működik a 100 főt foglalkoztató ISO-SZER Kft.

Napjainkra minősített hegesztőink és a technológiai szerelésben nagy gyakorlatot szerzett munkatársaink révén a hazai nagyberuházások és rekonstrukciók szinte mindegyikén bizonyítottunk. A cég dinamikus fejlődését mutatja, hogy a foglalkoztatottak létszáma megduplázódott, árbevételünk pedig háromszorosára nőtt az elmúlt két évben.

Az elmúlt években az építőipar területén már sikerült megalapoznunk jó hírünket mind szakmai, mind megbízói körökben. Köszönhető ez többek között annak, hogy Megrendelőink elvárásainak, a kor szakmai követelményeinek minden esetben eleget tettünk, a vállalt feladatokat jótállással, a legjobb minőségben végeztük el. Áraink korrekt szinten való megtartásának biztosítéka, hogy dolgozónkkal és megrendelőinkkel hosszú távú és kiegyensúlyozott kapcsolatot tartunk fenn.

Korszerű szerelőcsarnok

2013. novemberében elkészült a Paksi Ipari Parkban 2000 m2-es iroda- és gyártócsarnokunk.   A csarnok alkalmas acélszerkezet gyártásra, tartálygyártásra, lemez megmunkálásra, betonelem gyártásra, vasbeton armatúraszerelésre. Összes darukapacitásunk 48 tonna.

Rendkívül jó a cég szállítóeszközökkel, gyártási berendezésekkel és szerszámokkal való ellátottsága.

2004-től már folyamatosan részt veszünk Európa számos országában erőművi és olajipari leállásokon (Hollandia, Franciaország, Németország, Belgium, Litvánia, Szlovákia).

Eddigi megrendelőink között legfőképp multinacionális cégek szerepeltek (STRABAG-MML Kft., BIS Hungary Kft., MOL NyRT, MVM Paksi Atomerőmű Zrt, MVM OVIT Zrt.). A társaság célja a piac kiszélesítése, melyben nagy szerepet játszik jó referenciáinkból eredő szakmai hírünk, a munkatársaink felkészültsége és a vezetők elkötelezettsége.

Értékes tanúsítványok

A magas színvonalú és megbízható munkáinkat a tanúsított minőségirányítási rendszer is igazolja: MSZ EN ISO 9001:2009, TÜV Rheinland.
Rendelkezünk az atomerőműben alkalmazott, az ottani speciális minőségi követelményeket előíró ABOS1 tanúsítással is. Ez különösen értékes számunkra, mert ez valóban igazolja, hogy a legmagasabb szakmai és minőségi elvárásoknak is meg tudunk felelni.

Korszerű szerelőcsarnokunk a Paksi Ipari Parkban

2013. november.

Minősítések, tanúsítványok

Az ISO-SZER Kft. minősítései.